Kan ik achteraf gele boekje laten stempelen?

Ja, dat kan bij elke GGD corona vaccinatie locatie in Nederland. Je moet dan wel de vaccinatie bewijzen (vaak accepteren ze ook de gegevens in de corona check app) en een ID meenemen. Ook kunnen ze daar stempels zetten voor corona vaccinaties die bijvoorbeeld door de huisarts zijn gezet. Een afspraak is niet nodig, check wel of de locatie open is. 

Het gele vaccinatieboekje – zorgeloos reizen buiten Europa

Als je gaat reizen buiten Europa, heb je niets aan de QR-codes uit je corona check app en dat kan voor flinke problemen zorgen. Dankzij het gele vaccinatieboekje wordt dat probleem opgelost.

Een correct ingevuld vaccinatieboekje is namelijk een officieel document dat wereldwijd wordt erkend. Daarmee kun je langs de douane, en krijg je toegang tot restaurants, musea, bars, festivals, etc. over de hele wereld.

Daarom is het raadzaam om een compleet en correct ingevuld vaccinatieboekje mee te nemen. Buiten Europa is het de enige geaccepteerde manier om aan te tonen dat je gevaccineerd bent en binnen Europa wordt het vaak geaccepteerd en is het een handige back-up voor als bijvoorbeeld de accu van je telefoon leeg is.

Hieronder kun je direct online het gele vaccinatieboekje bestellen. Je hebt het dan binnen 1-3 werkdagen in huis.

BOEKJES ZIJN OP VOORRAAD EN WORDEN GRATIS VERZONDEN

Hoe werkt het?

Het gele vaccinatieboekje is een officieel en meertalig document (Engels, Frans en Nederlands) dat is vastgesteld door het Ministerie van Volks- gezondheid, Welzijn en Sport. Het boekje wordt gemaakt door de SDU (de voormalige staatsdrukkerij en uitgeverij) en voldoet aan de standaarden van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Dit boekje neem je mee als je wordt gevaccineerd. Jouw arts of de GGD-organisatie vult de gegevens van het toegediende vaccin in. Zo heb je een internationaal rechtsgeldig bewijs dat je voor Covid-19 (corona) gevaccineerd bent.

Op alle plaatsen waar dat een vereiste is, wordt dit jouw paspoort om binnen te komen

Afstempelen vaccinatieboekje door de GDD

Bij de GGD’s kun je stempels in je vaccinatieboekje krijgen. Je moet zelf jouw persoonsgegevens in het boekje invullen.

Wij leveren blanco boekjes en zijn niet verantwoordelijk voor de werkwijze van de GGD of (huis)artsen

BESTEL DIRECT ONLINE

Totaal: € -